nedelja, 29. marec 2009

Najprej je bila le želja, sedaj nas je že čez 50!


Zgodba se je začela pisati v naših mislih že kar nekaj časa nazaj, v dejanja smo jo izlili šele 4. februarja 2009, ko je nastal naš forum. Nihče si ni mogel predstavljati, da bomo v malo več kot pol meseca, dobili več kot 50 članov, ko se je to zgodilo smo spoznali, da kljub temu da je Slovenija majhna se v njej nahaja vsaj 10x toliko oboževalcev Dima Bilan-a kot jih premore naš forum. Nismo čakali na to, da se bo iz tega nekaj izcimilo, ampak smo se kaj hitro po odprtju lotili estetske oblike foruma, tako da zdaj sije v vsej svoji lepoti.



Ker je naš forum sedaj tako rekoč skoraj popoln, potrebujemo še samo nadobudne člane, ki bodo redno obiskovali naš forum, se na njem zabavali, gledali slike, videe in predvsem uživali v tem kar jim nudimo.

Skoraj na dnu foruma, pa se nahaja tudi prostor za vse tiste, ki vam ni toliko do Dima Bilan-a pa si le želite zabave, novih poznanstev ali pa le lepih nagrad ali preganjanja dolgčasa.



Če pa si podpornik našega fancluba nas lahko spremljaš tudi na internetu na različnih straneh, kjer imamo svoje profile… npr.: netlog, Hi5, facebook, youtube pa tudi kanal na ii2 in podobno.



Na forumu se nahaja tudi prostor, za članke iz revij, v katerih piše karkoli o Dima Bilan-u. Do sedaj smo dodali nekaj člankov iz Slovenskih revij ter nekaj zgolj naslovnic tujih predvsem Ruskih revij.



Ne smemo pa izpustit niti prostora za nadebudne umetnike iz sveta artanja. Pri nas imamo veliko tem v katerih lahko pokažete svoje izdelke, razmišljamo pa tudi o tem, da bi lahko vsak umetnik odprl svoj kotiček, v katerem bi lahko drugi člani naročali izdelke točno pri njem in bi v svojem kotičku objavljal le svoje izdelke.



Seveda pa se na forumu nahaja več tisoč slik našega super idola Dima Bilan-a, na različnih prireditvah, nastopih, koncertih, promocijah, prostem času, potovanjih, … Slik je toliko, da se jih nikakor ne boste nagledali. Seveda, pa se na forumu nahajajo tudi slike iz njegovega zasebnega življenja, vse tja od družine do njegovega otroštva, itd.



Ni komentarjev:

Objavite komentar