sobota, 18. april 2009

Christian Chavez World Eslovenia


Naše sanje so se pričele pred 4-mi leti, ko je za nas še neznan producent Pedro Damian začel snemati telenovele Rebelde. Skupaj z še 5 glavnimi igralci je takrat pred kamere stopil tudi naš Christian Chavez, ki mu oboževalci ljubkovalno pravimo Pollito – Piščanček.


V že imenovani telenoveli je upodobil nagajivega Giovanni-ja, ki si nikakor ne more najti dekleta. Po koncu snemanja telenovele so se glavni igralci odločili, da zaradi uspeha skupine v telenoveli, nadaljujejo svojo skupno pot in tudi v resnici postanejo skupina, ki nosi ime RBD. Kar 4 leta so delovali skupaj, snemali cd-je, nastopali po vsem svetu 4.9.2009 so končno po velikem pričakovanju na oder stopili tudi pri nas. Sedaj, ko so se posamezni člani odločili, da končajo skupno pot in se posvetijo vsak svojim sanjam se je Chris odločil, da nadaljuje naše sanje. Sanje o uspehu.. In končno se je začela naša zgodba, zgodba oboževalcev. Skupaj z še nekaj zagretimi dekleti smo ustvarili podružnico internacionalnega fancluba Christian Chavez World, tako imenovan fanclub Christian Chavez World Eslovenia, ki se nahaja na naslednjem naslovu: http://ccweslovenia.4forum.biz/



Prostor našega fancluba je sestavljen iz foruma ter spletne strani.



Skupaj z ostalimi fanclubi Christian Chavez World po svetu pa tvorimo veliko družino, ki ima enake sanje in vlaga ves svoj trud v to da bo naš piščanček postal znan tudi tam kjer še ni. Na forumu se najde prostor za vse, ki želijo stopiti v kontakt z ostalimi fanclubi v naši družini po svetu.


Na našem forumu pa imaš tudi priložnost, da resnično pustiš sporočilo za Chrisa, ki mu ga bomo mi potem posredovali. Izlij svoja čustva na papir in postani del te zgodbe, piši o svojih čustvih v poeziji ali vezani besedi. Prav tako pa na našem forumu najdeš tudi Chrisova sporočila, ki jih je napisal na Univison-u in so seveda, za vse, ki še ne znate špansko prevedena, pa tudi novice se najdejo tukaj.


Pridruži se nam in postani del naše velike družine!

Ni komentarjev:

Objavite komentar